Blog

Støt Favrskovs butikker og erhvervsdrivende: Køb lokalt, online, NU

Coronavirussen rammer ikke kun mennesker på deres helbred. Den rammer også din lokale blomsterhandler, din lokale frisør og dit lokale spisested, der alle har været nødsaget til at lukke ned for en periode for at mindske Coronasmitten.

De lokale butikker og forretninger er dermed hårdt pressede. Derfor er der brug for, at du støtter op om de lokale forretninger, butikker og erhvervsdrivende ved at handle og bruge dine penge lokalt. Det kan du gøre her hos FavrskovOnline.dk, hvor du kan finde alle dine lokale forretninger i Favrskov kommune og købe hos dem online.

Benyt Favrskovs erhvervsdrivende og butikker og køb lokalt hos dem online. Dermed er du med til at hjælpe dine lokale forretninger og erhvervsdrivende igennem Coronakrisen, så de kan fortsætte med at eksistere – også efter Corona.

Køb hos Favrskovs forretninger og butikker online

Hvis du alligevel skal have en ny forårsgarderobe eller nyt computerudstyr, hvorfor så ikke handle hos de butikker og forretninger du allerede kender, og som du ved tilbyder dig tryghed og god service.

I denne Coronakrise er der mange der tilbringer størstedelen af deres tid inden for hjemmets fire vægge. Derfor er det også oplagt at bruge denne tid på at hygge sig og forkæle dig selv med en god bog eller nogle lækre hårprodukter. Det kan også være, at du har en helt særlig person, som du synes fortjener lidt ekstra forkælelse med blomster og chokolade i denne svære tid.

Alt dette og mere til kan du købe hos dine lokale forretninger og erhvervsdrivende online hos FavrskovOnline.dk.

Har du ekstra penge på lommen, men står du ikke lige og mangler noget nu og her, er det stadig muligt for dig at støtte de lokale erhvervsdrivende. Køb et gavekort til din lokale yndlingsbutik, som du kan gemme og bruge på et senere tidspunkt. På den måde bakker du op om de lokale butikker i dit område og hjælper de lokale forretninger med at overleve krisen.

Vis din omtanke og støt lokalt i Favrskov

Vis din omtanke og støt dine lokale butikker og forretninger i Favrskov kommune ved at handle og bruge dine penge hos dem på FavrskovOnline.dk. Her har vi samlet alle de lokale butikker, forretninger og øvrige erhvervsdrivende i hele Favrskov kommune, så du nemt og hurtigt kan købe hos dem online.

Dette har vi gjort for at hjælpe de mange Corona-ramte selvstændige, butikker, forretninger og erhvervsdrivende med at sælge deres produkter og services, så de kan leve videre efter Corona. Ønsker du også, at de lokale forretninger og erhvervsdrivende fortsat lever efter Corona, så køb lokalt, online NU.